0894 711 916 Запиши час

Зъбни коронки Варна

Какви са предимствата на зъните коронки?

Детайли за фасетите:

  • Бърза изработка;
  • Качествени материали;
  • Намаляване чувствителността на зъбите;
  • Адрес: 403, вход 8 – кв. Владиславово –0894 711 916.

Запази час за зъболекар

Какво са зъбните коронки?

Зъбните коронки са оформени като зъби и могат да бъдат използвани като капсули, за да покриват изцяло оригинални зъби или импланти.

Те са идеални за защита на износени или повредени зъби и да се осигури допълнителна подкрепа на зъби, които са били отслабени през предишни медицински лечения или гниене.

Какви материали се използват?

Много различни материали се използват за корони, като порцелан или керамични покрития, злато и техните сплави, акрил или керамика, композитен или смес от материали.

Порцелановите и керамичните коронки могат да бъдат използвани, за да се получи естествен цвят и външен вид на вашите зъби.

Злато и метални сплави са по-силни и по-подходящи и препоръчителни за задните зъби.

0894 711 916
Избелване на зъби

Зъбни коронки от порцелан

Порцелана, свързан с метал може да се използва, тъй като е силен и дава по-добър външен вид. За предните зъби, керамичните покрития са добра алтернатива, с подкрепата на циркониеви корони.

Стоматологичен преглед

Коронки от цирконий

Цирконий е подобен материал на металите, посочени по-горе; той е солиден и има добри топлоизолационни качества, което може да помогне за намаляване на чувствителността на зъбите.

При избора на най-подходящия материал за пациента е важно да се вземе под внимание, че картината и функцията на зъбите, местоположението на венците, както и размера на зъбите, които се появяват по време на усмивката. След като всичко това е установено, могат да се изберат най-добрите материали.

Зъбни коронки

Запиши час за ортодонт

За да ти запишем час за предлед от ортодонт Сиана Стоянова, изпрати ни номера си или се обади на номер:   0894 711 916

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

Стоматологични услуги

0894 711 916